real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo
Home Evaluare AMT SERVICE SRL
Evaluari PDF Imprimare Email

Suntem o echipa formata din 13 experti evaluatori autorizati ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania), dedicati meseriei si orientati spre nevoile clientilor, cu varste cuprinse intre 24 si 50 ani, asigurând astfel flexibilitatea si promptitudinea necesara satisfacerii celor mai complexe cerinte.

Avem experienta in domeniu de peste 10 ani. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice, societati pe actiuni si alte forme juridice de organizare, banci si institutii de stat.

Toti angajatii departamentului de Evaluare au titulatura de expert evaluator autorizat ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania). Suntem creativi, exigenti, dedicati si obiectivi in ceea ce priveste o evaluare corecta.

 
Servicii oferite:


evaluarea proprietatilor imobilare (apartamente, case, terenuri, cladiri, spatii comerciale/industriale, evaluari pentru imbunatatiri aduse apartamentelor, cladirilor);

 
societati comerciale (evaluarea afacerii, reevaluari mijloace fixe pentru contabilitate, reevaluari pentru impozitare, majorarea de capital social, privatizare, lichidari, partajari, obtinere de finantari din partea bancilor sau obtinere de fonduri)


evaluarea bunurilor mobile (faliment; asigurare; leasing; reevaluari; fuziuni si preluari)

Ultima actualizare în Vineri, 28 Octombrie 2011 23:06
 


Motorizat de Joomla!. Designed by: Joomla Template, joomla hosting. Valid XHTML and CSS.