real estate menu left
real estate menu right
real estate company logo
Home Servicii de asistenta juridica
Juridic PDF Imprimare Email

Suntem o echipa tanara, ambitioasa formata  din avocati si consilieri juridici cu vechime in domeniul juridic. Scopul nostru este rezolvarea intr-un timp util si cu maxima seriozitate si eficienta a tuturor problemelor ce ne sunt aduse in atentie.

Serviciile pe care le oferim constau in:

●  consultanta juridica, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de toate gradele si din toate judetele.

● consultanta juridica, asistenta si/ sau reprezentare in relatiile cu tertii, respectiv la incheierea de contracte comerciale, angajamente de plata, in procedurile de conciliere directa si chiar la incheierea tranzactiilor de orice natura.

● redactam acte cu caracter juridic si tehnoredactam cereri de chemare in judecata pentru toate domeniile, printre care enumeram:

● cereri de deschidere a procedurii de insolventa, contestatii si orice alte cereri si activitati aferente legii 85/2006 indiferent de perioada in care necesita a fi efectuate, respectiv insolventa, reorganziare sau faliment;

                  ● cereri de dizolvare, inscriere mentiuni sau declararea de recursuri intemeiate pe legea 31/1990, privind societatile comerciale;

● obligatii de a face, pretentii, actiuni in revendicare si orice alte cereri aferente dreptului comun. De asemenea actionam pe calea procedurilor speciale privind somatia de plata OUG 5/2001  sau ordonanta de plata OUG 119/2007  la recuperarea creantelor.

● actionam in vederea recuperarii debitelor indiferent de izvorul lor, respectiv investim cu formula executorie, punem in executare si urmarim dosarele in curs pana la finalizarea acestora. In vederea maximizarii sanselor de recuperare a debitelor actionam pe calea actiunii oblice si/ sau pauliene la reintregirea patrimoniului debitorilor, diminuat in mod fraudulos.

 


Motorizat de Joomla!. Designed by: Joomla Template, joomla hosting. Valid XHTML and CSS.